Om RC-Truckteam

RC Truckteam
Snoldelev Bygade 26B
4621 Gadstrup
CVR-nr. 35348271

Bankoplysninger
Reg.nr.: 5035
Kontonr.: 0001502344

RC Truckteam er foreningen for radiostyrede lastbiler, entreprenørmaskiner, biler og andre køretøjer i skala 1:14 – 1:16.

Foreningen består af medlemmer i alle aldre, og medlemmerne kommer fra hele Sjælland og omkringliggende øer og lande.

Foreningen er officielt stiftet den 21. september 2013, men har i praksis været i gang siden 2004. I perioden frem til den officielle start har foreningens medlemmer drevet det hele som en forening, men uden at det formelle (vedtægter, registrering m.m.) var på plads.

Det vigtigste for medlemmerne var ikke at lave en masse papirarbejde, men derimod at være sammen med ligesindede personer og få bygget foreningens store indendørs anlæg op – kendt som truckerhallen.

Modellerne, som vi kører med, er enten købt som samlesæt eller bygget helt fra bunden. De mest populære modeller er baseret på samlesæt fra Tamiya, men vi anvender også modeller fra Wedico, robbe, Leimbach og mange andre.

Modellerne kan bygges på ca. 25-50 timer, men mange af vores medlemmer bruger flere hundrede timer på at bygge deres modeller. For mange er målet, at modellen kan det samme som originalen, og de udstyres derfor med komplet lyd- og lysanlæg samt en masse ekstra funktioner. Nogle udbygger endda deres modeller med hydraulik.

Vigtig information

  • Maks. tilladte hastighed på området er 15 km/t, da vi ligger på en privat grund.
  • Adgang til hallen må kun ske på de dage, hvor vi har åbent.
  • Gæster, der ønsker at kigge eller få en snak med medlemmerne, har gratis adgang.
  • Gæster, der ønsker at køre på banen, skal købe et gæstekort.

Såfremt dette ikke overholdes, kan det medføre permanent bortvisning.

Rygning

no_smoking

Rygning i hallen er ikke tilladt.