Undskyldning til tidligere bestyrelse i RC Truckteam

Som alle jo nok ved, har vi været en større sag igennem hvor den tidligere bestyrelse har været mistænkt for at have snydt med pengene i klubkassen.

Dette var begrundet på flere personers udsagn og derfor blev der iværksat en ekstern undersøgelse med ekstern revisor. Svar fra denne var så kommet først på 2020 og vi i foreningen havde det oppe på en ekstraordinær generalforsamlingen august 2020. Her var det dog tydeligt at det ikke var det bedste kasserer arbejde, men vi er kun en frivillig forening og man har gjort det så godt man kunne. Vigtigst af alt manglede der ingen penge. Alle det beløb som der var tvivl om kunne spores tilbage til fælles busture til Midt Jylland banen, eller indkøb af bla container.

Så derfor valgte vi på generalforsamlingen at lukke sagen og lægge det hele bag os. Vi skal i RC Truckteam se fremad og vil gerne stå som en forening hvor der plads til alle på tværs af klubberne i danmark.Så derfor vil vi i bestyrelsen gerne have lov til at sige Undskyld til den tidligere bestyrelse, og hermed sige alt hvad som har været sket før 2020 er hermed lukket.

Vi skal allesammen se fremad og huske på vi er her for vores hobby og denne skal vi værne om! Og vi håber vi kan ses allesammen efter Coronaen.

Bestyrelsen RC-Truckteam 2020